3 gedachten over “#DD125 Nieuwe jaar

  1. Op mijzelf, omdat ik het, ondanks alle tegenwerking, toch door ben gegaan met de Praktijk voor de cliënten. Maar ook dat ik mijn licentie weer terug heb.

  2. Op de opbouw! 2018 was een verrekt moeilijk jaar. Collega burn-out en uiteindelijk gestopt met zijn werk. Maatschap opgesplitst. Lange tijd van onzekerheid, werkweken van bijna 70 uur, maand na maand, uiteindelijk zoektocht naar nieuwe collega. Ten dele gelukt. Maar voldoende gelukt om met open ogen naar de uitdagingen van 2019 te kijken. Ik heb er weer zin in. Proost! En dank voor alle uitdagingen van doktersdialogen!

  3. Op mijn nieuwe praktijkruimte! Afgelopen jaren heb ik een praktijk van 2500 patienten gedraaid op 50 m2. Komend jaar verhuizen we naar een nieuwe ruimte van 120 m2. Misschien nog steeds niet de 180 m2 die de LHV voorschrijft, maar voor Amsterdamse begrippen een zee van ruimte en voor onszelf 2,5 keer zoveel! Ik realiseer mij dat er veel extra werk aankomt, maar ook veel plezier met het indelen en eigen maken van de ruimte. Fijn om een stap vooruit te kunnen maken.

Gesloten voor reacties.