4 gedachten over “#DD101 Compliment aan zelf

  1. het compliment aan mijzelf vandaag is dat ik, ondanks de tegenwerking van overheidswege toch door ga met het volgen van mijn hart om mijn werk/passie, mensen in onbalans begeleiden, uit te oefenen.

  2. Ik geef mezelf een compliment omdat ik gisteren overeind gebleven ben. In een intensieve periode, met een wegens burnout afwezige collega waarvoor we onvoldoende waarneming hebben kunnen vinden en een andere collega op vakantie, met gisteren een paar complexe terminale situaties, een spoedvisite en heel veel vragen van assistentes heb ik moe, maar voldaan het eind van de dag gehaald. En ben ik vandaag weer met zin aan de dag begonnen.

    1. Hallo Bart! Dat klinkt inderdaad als een pittige en intensieve dag. Zo komt het wel echt allemaal bij elkaar. Krachtig dat je ook weer met zin de dag begonnen bent. Zeker een compliment waard! Wat was jouw aandeel waardoor je die dag voldaan kon afsluiten?

  3. Ik was DEDMED (de enige dokter met een diploma) voor een driemanspraktijk. Dat was in ieder geval een aandeel. En verder vond ik wel dat ik ieder consult en visite het gevoel had dat ik iets zinnigs kon doen voor de patient die voor mij zat (tot en met het letterlijk allerlaatste stukje zorg later op de avond). Kortom: ZINvol!

Gesloten voor reacties.