3 gedachten over “#DD91 Minder gedreven

  1. Ik heb even na zitten denken, volgens mij ben ik in bijna alles méér gedreven geworden. Maar dat is toch niet helemaal waar. Ik weet dat ik in de eerste jaren in de huisartsenpraktijk zo ongeveer op álle projecten waar ik in kon groeien als huisarts ja zei. Nu weet ik dat er gewoon echt maar 36 uur in een etmaal passen.
    Wel heb ik ergens het vage idee dat ik misschien een keer beter zou kunnen worden in rekenen. Maar dat idee moet ik nog eens uitwerken. Op een of andere manier heb ik daar geen puf meer in. Of geen tijd voor…

    1. Hallo Bart, de worsteling met tijd klinkt als een mooie weerspiegeling van je nieuwsgierigheid. Zou ik eens een dag van 36 uur met je mee mogen lopen? Ben zelf wel nieuwsgierig de invulling van jouw etmaal.

  2. Dat mag altijd, maar er zit een stuk bij waar dat dan weer niet mag. (Dat is dan weer niet zo heel lang, en het is toch donker). Ik heb wel vaak last van wat ik laatst op twitter schreef: “Spreek ik met het ver-uurbedrijf? Ik heb voor vandaag 24 uren besteld, maar er zitten maar 50 minuten in ieder uur!”

Gesloten voor reacties.