3 gedachten over “#DD88 Dagelijkse reflectie

  1. Ik reflecteer vaak aan het begin van de dag. Ik concentreer me even op wat me te wachten staat en wat ik daar eventueel zelf nog in wil structureren. Aan het eind van de dag geef ik als het nodig is mijn emoties even de ruimte (soms is dat echt even briesen), maar dat moet vooral niet te lang zijn. En dan hoop ik dat ik nog steeds kan concluderen: Mooi vak. En als dat niet zo is hebben we altijd Bert en Ernie nog. (“maak er wat van”). 1x per week sta ik echt even stil bij hoe de week verlopen is en of ik nog blij ben met hoe alles loopt. En of ik daar wat aan wil veranderen.

    1. Hallo Bart, dat zijn aardig wat momenten gedurende een week. Mooi om te zien. Wat mij trouwens nog heeft geholpen om te reflecteren waardoor ik er ook echt iets aan heb en zonder te zelfkritisch te worden: het onderscheid tussen zelfevaluatie en zelfreflectie. Komt mooi terug in een filmpje van Phons Leussink https://youtu.be/fihMcTczkBs

Gesloten voor reacties.