3 gedachten over “#DD81 Budget besteden

  1. Prikkelende vraag. Meer salaris voor ons praktijkpersoneel. Van onschatbare waarde. Toch eindelijk eens extra vroeg spreekuur inzetten, maar dan met assistentie (die moeten ook betaald worden). En liever vroeger dan avondspreekuur. Hoewel: Misschien wil een collega dat wel doen. Betalen we die er ook van. Meer waarneming inhuren, zodat er meer ruimte overblijft voor de chronische en complexe zorg. Meer tijd vooral. Meer ruimte om te experimenteren, te investeren in nieuwe techniek, in een beter HIS en/of PGO.

    1. Hallo Bart, gaaf hoeveel dingen je zou willen verbeteren en aanpassen. Klinkt ook wel alsof het dan de patïent ten goede komt. Zijn er ook elementen realistisch die je noemt, die je zo graag wilt, ook zonder verdubbeling van budget?

      1. Veel is wel realiseerbaar denk ik. En soms moet je je niet te veel laten leiden door waar geen vergoeding voor is. Alleen kun je je dan niet alles veroorloven.
        Ik erger me wel dagelijks aan de slechte basis-ICT. Dat is prehistorisch en remt veel ontwikkeling. Maar daarvan heb ik het gevoel dat het buiten mijn invloedssfeer ligt.

Gesloten voor reacties.