4 gedachten over “#DD20 Niet willen missen

 1. Het stervensproces van die ene patiënt. Wat een inspirerend mens.
  De nascholing in Lapland in de winter. We gaven ons letterlijk en figuurlijk bloot; inclusief sauna bezoek. Bijzonder.
  De bijeenkomst van Compassion4Care.
  Er waren veel mooie momenten.
  Dank dat jullie me daar aan terug laten denken!

  1. Ja … mooi Jolien! Dank voor ’t delen. HEEL veel mooie momenten in zo’n jaar, fijn om bewust even bij stil te staan. En nu weer doorrrr in 2017 … ;-)!! Graag tot ziens. Misschien op onze bijeenkomst voor DialoogDokters in maart? We houden je uiteraard op de hoogte! Noteer anders alvast donderdagavond 30 maart in je agenda. Warme groet, Angèle

 2. De geboorte van mijn dochter. Naast alles wat daar prachtig aan is en het geluk wat zij brengt, brengt zij zoveel balans terwijl ik gewaarschuwd werd voor de disbalans 😉

 3. Deze vraag hielp me echt even te gaan stilstaan bij wat dit jaar allemaal is gebeurd: de mooie, fijne en ook de verdrietige momenten. Het was een anders dan anders jaar, met groot verlies en tegelijk ook grote dankbaarheid en verbondenheid.

Gesloten voor reacties.