3 gedachten over “#DD18 Er doorheen zitten

  1. Daar is niet echt een standaard oplossing voor maar de vraag; kan ik iets voor je doen?, is altijd prettig waardoor ik mij gesteund voel. En als er niets anders aan te doen is dan accepteren is een hand om mijn schouder vaak al genoeg.

  2. Vragen hoe het gaat en dan vooral luisteren naar het antwoord. Soms is ventileren al genoeg en geeft dat al inzicht. Vaak weet je de antwoorden op je eigen vragen toch wel maar moet je je alleen realiseren dat die er zijn..

  3. Vragen hoe het gaat en met je meedenken hoe je bepaalde zaken zou kunnen oplossen. Het is fijn als iemand steun laat zien en met je meedenkt.
    Als het iets is waar iemand ook inhoudelijk mee zou kunnen helpen kan dat fijn zijn, maar dat verschilt per situatie. In elk geval is het in elke situatie fijn als iemand steun betuigt en meedenkt.

Gesloten voor reacties.